Ebben az évben sem maradnak a környezet iránt érdeklődő lurkók (a továbbiakban: Mondolurkók) környezeti nevelési program nélkül. A Tavalyi évben hatalmas sikert aratott Mondolo Club Mini 2022-ben is folytatódik. Idén is sikerült elegendő pályázati támogatás szereznünk ahhoz, hogy megrendezhessük az eseményt, köszönhetően a Nemzeti Tehetség Programnak. Egyesületünk 1.495.000 Ft. támogatást kapott a rendezvény lebonyolítására a 2021.07.01-től 2022.06.30-ig terjedő pályázati időszakban.

A 2021-es programhoz hasonlóan az idei esemény is vegyesen tartogat tantermi, valamint szabadban zajló elfoglaltságokat, kézműveskedést, alkotást és izgalmas előadásokat. Előadóink képzett szakemberek, akikkel közös bennünk, hogy mindannyian nagyon fontosnak tartjuk, hogy időben kialakuljon egy természetközpontú szemlélet a gyerekekben.

Részletesebb információt a 2022-es rendezvény menetéről, a tavalyihoz képest történt változásokról és minden egyébről ezen az információs oldalon lehet találni. Facebook oldalunkon folyamatosan beszámolunk azokról a nagyszerű pillanatokról, amelyek a Mondolo Club Mini alatt történnek.

Gyertek velünk utazni a világ körül instagramon, és kövessetek minket Facebookon is napi hírekért és előadásokért utazás és fenntarthatóság témában!

A honlapon található fotókat szerzői jog védi, azok letöltése, felhasználása engedélyköteles. Engedéllyel kapcsolatban az info@mondolo.hu címre, vagy a facebook oldalunkon várjuk a megkereséseket.

Comments are closed.