Nagy örömünkre az a megtiszteltetés ért minket, hogy mások is értékelik a mi szerelemprojektünket, a Mondolo Minit. Környezeti nevelés projektünkkel jelölést kaptunk az Edisonplatform Edison100-as listájára (Fenntarthatóság kategóriában), ahol olyan innovatív és jövőbarát kezdeményezéseket találsz, amelyek óvodások és iskolások jövőbeli, kiemelkedően hasznos tudását és készségeit fejlesztik, iskolai kereteken túl.

Ismerd meg a Mini stábját: Janit, Zsófit, Mónit, Bogdánt…

A 100 hazai innovatív szervezet között szerepelni igen nagy dolog számunkra, hiszen minden szervezet valóban hasznos fejlesztést végez, és olyan tudást kíván élményalapú módszerekkel átadni, amelyek a 21. század kihívásaira készítik fel gyerekeinket.

„Egy olyan korszakra, ahol a szaktudás mellett felértékelődnek azok a kompetenciák, amik segítenek alkalmazkodni egy gyorsan alakuló világ változásaihoz…”

… és madarászunkat, Dénes

Mondolo Mini tehetséggondozó foglalkozásunk keretében igyekszünk elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. A legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Az egyesület tevékenysége és működése során folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A Mini is része ennek a törekvésnek, hiszen mi lehet fontosabb annál, minthogy a szükséges szemléletet már gyermekkorban átadjuk azoknak, akik később gazdái, felvigyázói lesznek a földnek és a rajta velünk együtt élő állatoknak, növényeknek. Ha időben felkeltjük az érdeklődés, sokkal nagyobb eséllyel válik az érdeklődő gyermekből felelős és környezettudatos felnőtt, aki tekintettel van az őt körülvevő világra, a természet törékeny egyensúlyára és sokkal befogadóbb lesz a természetes világ csodái iránt. Erre a küldetéstudatra épül a Mondolo Mini.

 A mi programunkról, a Mondolo Club Miniről itt olvashattok bővebben:
https://mondolo.hu/projektjeink/mondolo-club-mini-2022/

Jelenleg több kategóriában osztanak ki díjakat, de a Nlc közönségdíj elnyerésében Te is segíthetsz nekünk!


Köszönjük mindenkinek, aki időt tud szakítani egy szavazatra, vagy támogat minket egy megosztással!

*(Az Edisonplatform üzleti döntéshozók által indított gondolatformáló közösség, amely összefogja és együttműködésre ösztönzi a gyerekeket fejlesztő, innovatív és tudásalapú szereplőket.)  

One Comment

  1. Névtelen

    Awesome

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük