Mi a csuda az a Mondolo Club Mini?​

Ha nagyon hivatalosak szeretnénk lenni, akkor azt mondanánk, a Mondolo Club Mini a Mondolo Egyesület fiatalok számára készült környezeti nevelési programja. Egy több alkalmas tehetséggondozó foglalkozás, amelyen pedagógusok és környezetvédelmi szakemberek igyekeznek elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. Kevésbé hivatalosan – és bevalljuk, nekünk ez sokkal jobban tetszik – a legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, amit a legmenőbb szegedi egyesület szervez! Tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Az egyesület tevékenysége és működése során folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A Mini is része ennek a törekvésnek, hiszen mi lehet fontosabb annál, minthogy a szükséges szemléletet már gyermekkorban átadjuk azoknak, akik később gazdái, felvigyázói lesznek a földnek és a rajta velünk együtt élő állatoknak, növényeknek. Ha időben felkeltjük az érdeklődés, sokkal nagyobb eséllyel válik az érdeklődő gyermekből felelős és környezettudatos felnőtt, aki tekintettel van az őt körülvevő világra, a természet törékeny egyensúlyára és sokkal befogadóbb lesz a terészetes világ csodái iránt. Erre a küldetéstudatra épül a Mondolo Mini.

Hogyan tudok jelentkezni?​

Írj egy emailt a wearemondolo@gmail.com címre, a tárgymezőben pedig tüntesd fel, hogy „Mondolo Club Mini 2022 jelentkezés„, vagy „MCM2022 jelentkezés„. A lényeg, hogy tudjuk, hogy a Minire jelentkezel, így biztosan nem kavarodik el a levél.

A jelentkezésben térj ki arra, mennyi idős a gyermek és egy rövid leírásban meséld el, miért gondolod, hogy a gyerkőcödből ideális Mini Mondolos válhat?

Különösen fontos, hogy az ételallergiáról, releváns egészségügyi kondíciókról mindenképpen számolj be, hiszen ez a résztvevő gyermek biztonsága szempontjából elengedhetetlen.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JANUÁR 15.

Fontos információk a 2022-es Mondolo Club Miniről​

  • A részvétel INGYENES, de emailes regisztrációhoz kötött! A létszám korlátozott (10 fő), a felvételt nyert gyermekek szüleit emailen értesítjük.
  • A 2022-es foglalkozás 7-9 évesek számára készül, ilyen idős gyermekek jelentkezését várjuk. Elsősorban olyan jelentkezőket keresünk, akik még nem vettek részt Minis foglalkozásokon.
  • Az első foglakozás időpontja 2022. január 22.
  • Jelentkezési határidő: január 15. A jelentkezés eredményéről az értesítéseket január 17-ig megküldjük.
  • Az egyes alkalmak délelőtt 08:30-tól 12:30-ig tartanak.
  • A Mondolo Club Mini 2022 helyszíne a Megálló Közösségi Ház (6723, Szeged, Budapesti krt. 23 – a tarjáni víztoronnyal szemben)
  • A teljes program 15 egymást követő szombat délelőttöt foglal magába, melyeken a megjelenést elvárjuk.
  • A 3. hiányzást követően a foglalkozásokon való részvétel nem folytatható!
  • A szükséges tárgyi eszközöket az egyesület biztosítja, külön semmilyen felszerelést nem kell hozni.
  • A Mondolo Club Mini alkalmain – ezzel együtt pedig a résztvevő gyerekekről – képi és videós felvételek készülhetnek, amiket az egyesület saját belátása szerint a későbbiekben felhasználhat referencia, marketing, vagy egyéb célokra. A jelentkezéssel a szülő hozzájárul, hogy gyermekéről fénykép, vagy videófelvétel készülhet.
 
A COVID-19 járvány miatt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden egyes foglalkozás az előzetesen eltervezett időpontban kerül megrendezésre. A hatályos jogszabályoknak és rendeleteknek megfelelően igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten megtartani minden alkalmat, de a változtatás jogát fenntartjuk. Az eszközölt változtatásokról természetesen értesítjük a résztvevőket.

Beteg, COVID-19 tüneteket produkáló gyermek nem vehet részt a foglalkozáson!

Gyakran ismételt kérdések​

Mondolo Club Mini emlékek

Mondolo Club Mini emlékek

A Mondolo Club Mini a Nemzeti Tehetség Programnak köszönhetően valósulhatott meg. Egyesületünk 1.495.000 Ft. pályázati összeget kapott a projektre.

MONDOLO EGYESÜLET © 2022
Az oldalon található minden tartalom a Mondolo Egyesület tulajdonát képezik.