Több módja is van annak, hogy felvedd a kapcsolatot az egyesület tagjaival. Rövidebb beszélgetésekhez a Facebook Messengert, hosszabb üzenetekhez az emailt ajánljuk.

Facebook oldalunkon direkt üzenetet küldhetsz az egyesület tagjainak. Mivel az oldalhoz a legtöbb egyesületi tag hozzáfér, szinte biztos, hogy rövid időn belül választ kapsz tőlünk. Célszerű jelezned, ha kifejezetten valamelyik egyesületi tag számára fogalmazod meg az üzenetet. Ez egy gyors és kényelmes módja a kommunikációnak és hosszabb kifejtést nem igénylő kérdések feltételére, vagy rövid beszélgetésekhez ezt a felületet ajánljuk.

Instagram oldalunkon keresztül is kapcsolatba léphetsz velünk, bár ezt kevesebben szerkesztik, mint a facebook oldalt, szóval kevesebben is látják az ide érkező üzeneteket.

Emailen keresztül is elérhetőek vagyunk. Központi címünk az info [kukac] mondolo [pont] hu. Együttműködési, vagy promóciós ajánlatokkal, kifejtősebb választ igénylő kérdésekkel, egyéb megkeresésekkel célszerű itt bombázni minket. A központi email címre érkező leveleket minden egyesületi tag megkapja, ezért itt is célszerű a megemlítened, ha konkrétan valakinek címzed az üzenetet. Emellett használhatod az adott egyesületi tag privát postaládáját is. Minden tag személyes email címe ugyanazon a tematikán alapul. keresztnev [pont] vezeteknev [kukac] mondolo [pont] hu.

Természetesen itt, az oldalon keresztül is tudsz nekünk üzenni. A feltüntetett mezők kitöltését követően csak nyomj a küldésre és igyekszünk minél hamarabb visszajelezni a megadott elérhetőségeden.

[contact-form to=’wearemondolo@gmail.com’ subject=’mondolo kapcsolat’][contact-field label=’Név’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail cím’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hozzászólás’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]