A Mondolo Egyesület régóta kacérkodott egy podcast adás létrehozásának gondolatával. Az online rádióműsorok előnye, hogy szó szerint bárhol és bármikor meghallgathatjuk, visszahallgathatjuk őket, vagy akár meg is állíthatjuk a műsort, ha a helyzet éppen úgy kívánja. Ráadásul az utólagos hangszerkesztésnek köszönhetően a felesleges sallang is kikerül a beszélgetésből, a végeredmény pedig egy feszesre szerkesztett, tömény információbomba, amit élvezet hallgatni. Ezek voltak az elképzeléseink, amikor belevágtunk a podcast készítésébe.

Amennyiben van olyan téma, amiről hallani szeretnétek, vagy ismertek olyasvalakit, aki szerintetek jó alany lenne egy izgalmas beszélgetésre, osszátok meg velünk. Nagyon hálásak leszünk az információért!

Miről fog szólni a podcast?

Általánosságban véve megpróbáljuk a zöld tematika teljes skáláját lefedni az olyan kritikusan fontos tudományos témáktól, mint mondjuk a vízgazdálkodás, vagy a városklíma az olyan szegedi, vagy regionális érdekeltségű beszélgetésekig, mint például a Garabolyos csomagolásmentes bolt jelene és jövője. Igyekszünk tartalmat szolgáltatni azoknak is, akik a mindennapi életükben szeretnének kicsit zöldebbé válni, illetve azoknak is, akik komolyan érdeklődnek a klímatudományok és a természetvédelem szakmai vetületei iránt.

Hol tudjátok hallgatni a podcastot?

A MegMondolo Podcast a legtöbb ismert podcast könyvtárban, így a Spotifyon, Google Podcaston és Apple Podcaston is elérhető. Az adásokat az Anchoron hosztoljuk. Ha az Anchor linkre kattintotok, akkor a logo alatt láthatjátok, mely alkalmazásokban érhetitek el az adásainkat.

Számítunk a visszajelzéseitekre

Az adással kapcsolatban a podcast (kukac) mondolo (pont) hu email címre várjuk a leveleket. Minden észrevétel, megjegyzés, tanács nagyon jól jön, hiszen egyikünk sem túl tapasztalt ezen a területen. Ha van olyan ismerősötök, aki nagyon ért valamihez, ami témába vág, és úgy gondoljátok, nem lenne ellenére egy interjú, dobjátok ránk egy üzenetet és felvesszük vele a kapcsolatot.

Gyertek velünk utazni a világ körül instagramon, és kövessetek minket Facebookon is napi hírekért és előadásokért utazás és fenntarthatóság témában!

A honlapon található fotókat szerzői jog védi, azok letöltése, felhasználása engedélyköteles. Engedéllyel kapcsolatban az info@mondolo.hu címre, vagy a facebook oldalunkon várjuk a megkereséseket.