Mondolo Club előadássorozat

Sokáig terveztük és 2019. januárjában végre el is indítottuk a Mondolo vetítéssorozatát, a havonta többször jelentkező Mondolo Clubot. Kattints a linkre a részletes bemutatásért.


Közösségi szemétszedések Szegeden

Spontán szerveződő szemétszedésink alkalmával egyesületi tagjaink Szeged különböző pontjait tisztogatják önkéntesen. Az áradások alatt többször ki is kajakoztunk a Marosra és a Tiszára a víz felszínén úszó szemeteket összeszedni, illetve a Humánia Közösségi Szemétszedésben is aktívan részt vettünk.


Tudósítás a Fjällräven Vándortúráról

2019-es Fjällräven Vándortúrán a Mondolo csapatát Ézsiás Tamás és Sinkó Dávid egyesületi tagjaink képviselték, akik végigtudósították az 5 napon át tartó élménytúrát a Balaton-felvidék gyönyörű tájairól. A túráról részletes leírásokat az alábbi oldalon találsz.


Környezetvédelmi Street Art program – VÁROSMETAMORFÓZIS

Átalakítottuk Szeged egyik városrészének környezetszennyező óriását egy madárbarát, webes oktatási felülettel bíró művészeti alkotássá. A festményeket QR kódokkal is elláttuk, melyek egy általunk kezelt természettudományos oktató felületre, az urbanology.hu-re terelik át az érdeklődőket. A VÁROSMETAMORFÓZIS a Mondolo Egyesület és a Szegedi Távfűtő Kft. együttműködésének gyümölcse.


Külvárosi Mozi Piknik

Létrehoztuk Szeged legnagyobb retró televízióját, és egy nyáron keresztül minden hétvégén bekapcsoltuk, ingyenes közösségi szórakoztatás jegyében, melynek a Külvárosi Mozi Piknik nevet adtuk. A projekt szintén a Szegedi Távfűtő Kft.-vel közös VÁROSMETAMORFÓZIS program keretén belül valósult meg.