Mondolo túraajánló

A rovat leginkább azokat célozza meg, akik nem csak olvasni szeretnének az utazásainkról, de szívesen át is élnék őket. Amit itt találtok az a rövid, tömör leírása egy hazai, vagy külföldi túrának. Jellemzően könnyen teljesíthető, egynapos vízi-, vagy gyalogtúrákat kivonatolunk, de előfordulhatnak több napos kihívások is.

A cikkekben minden lényegi információt megtaláltok, ami ahhoz kell, hogy megfelelően felkészültek és informáltak legyetek a kirándulásokat illetően. A Mondolo tippeket pedig érdemes komolyan venni, sok bosszúságtól kímélhetnek meg, vagy éppen fokozhatják az élményeket!

Vendégírások

A Mondolo Egyesület tagsága fix, de a szélesebb baráti kör igencsak kiterjedt és természetesen sok-sok ismerősünk szereti szabadidejét a természetben tölteni. Vannak, akik biciklin, vannak, akik hajón, és persze olyanok is, akik két lábon szeretik felfedezni ezt az izgalmas világot. A nem egyesületi tagok beszámolói kerülnek ebbe a rovatba.

Amennyiben úgy gondolod, hogy van olyan élményed, ami beleillik az oldal tematikájába, és szívesen le is gépelnéd, akkor dobd át az elkészült dokumentumot az info@mondolo.hu email címre, hogy eldönthessük, kikerüljön e az oldalra. A levél témája ez legyen: vendégírás.

Videóleírás

Úgy tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál, egy videó pedig nagyon sok kép gyors egymásutánban, néha azért mégis szükség van egy kis magyarázatra, hogy megértsük, mit, és miért látunk a képernyőn. A videóleírások olyan rövid bejegyzések, melyek a facebook oldalunkra kikerült videókat helyezik egy kicsit érthetőbb kontextusba.