A mai naptól kezdődően 2 hét áll mindenkinek a rendelkezésére, hogy a Highlights of Hungary 2021-es listájának jelöltjei közül kiválassza azt a 10 produkciót (a másik 9-et), akiket érdemesnek talál (minket!) a fődíj megnyerésére (lécci!). Ezen a rangos listán szerepel a Mondolo Egyesület is, ahogy arról már hírt adtunk Facebook oldalunkon. De közölte az örömteli hírt a Délmagyarország, a Szeged365, vagy a Rádió 88 is, akiknek nagyon hálásak vagyunk ezért!

Minden szavazat számít!

De tényleg mindegyik, hiszen olyan nevek ellen szállunk harcba a csodálatos jutalmakért, mint a Magyar Madártani Egyesület, Szilágyi Áron, a Vérlovagok, vagy Schäfer András. Szóval minden ránk leadott szavazat nagyon komoly segítséget jelent a díj elnyerésének érdekében. Egyúttal a Mondolo Egyesület kollektív hálája is hosszú időn keresztül üldözni fog, erről akár írott dokumentum formájában is hajlandóak vagyunk tanúbizonyosságot tenni.

Hogy miért szavazz ránk?

Remek kérdés. Illetve nem, dehogy az, hiszen miért ne szavaznál ránk? Fiatalos lendülettel, szűnni nem akaró elszántsággal és a sötét éjszakákat is dolgos nappalokká tévő munkabírással próbáljuk szépíteni a környezetünket és tágítani a tudatokat. De ha kicsit részletesebben is szeretne olvasni a pedigrénkről a tisztelt leendő szavazó, akkor szíves örömest felsorakoztatunk pár olyan – Highlights of Hungary jelölthöz méltó – érvet, amelyek talán segíthetnek a választásban. És persze véletlenszerűen összeválogatott hangulatteremtő képeink is vannak, mutatjuk:

A felsorakoztatott érvek

  • Ingyenes előadássorozatokkal színesítettük a szegedi kulturális élet palettáját, a vírushelyzet javulását követően pedig újraindítjuk a Clubot, nem utolsósorban azért, hogy tovább tudjuk gyűjteni az adományokat az arra érdemes szegedi szervezeteknek.
  • Számos fűtőművet alakítottunk át környezeti nevelési felületté, városkép jelentőségű művészi alkotássá, fenntarthatósági információs adathordozóvá. Ez a folyamat a jövőben mindenképpen folytatódni fog, hiszen imádjuk az ezzel járó munkát, a felkészülést, a tudományos adatok összegyűjtését, de leginkább azt imádjuk, hogy ti mennyire imádjátok a fűtőműveinket!
  • Tehetséggondozó, iskolai előkészítő programsorozatot indítottunk óvodások és kisiskolások számára, melynek második évada jelenleg is zajlik. A Mondolo Club Mini nem csak elméleti, de gyakorlati tudást, szemléletmódot is ad a kíváncsi Mondolurkóknak, akikből igyekszünk környezettudatos fiatalokat nevelni, akik a mindennapi életük során számításba veszik a szűkebb és tágabb környezetüket egyaránt.
  • Elindítottunk egy környezetvédelemmel, fenntarthatósággal és humánökológiával foglalkozó podcastot, ami az egyébként igen szegényes hazai „zöld podcast” kategóriában igyekszik bővíteni az elérhető tartalmat.
  • Ezenkívül részt vettünk számos szemétszedés, közösségi zöld program, és fenntarthatósági törekvés szervezésében és lebonyolításában, tevékenységünkről pedig már nem csak a regionális, hanem az országos sajtó is rendre tudosít.

Még egyszer a legfontosabbak

Szavazni >>> itt <<< lehet. Szavazni >>> ránk is <<< kell lehet. A szavazatért pedig nagyon hálásak leszünk és megígérjük, hogy még az unokáink is menő környezetvédelmi kezdeményezésekkel fognak foglalkozni és ingyenes előadásokat fognak tartani! Zárásként pedig a kötelező Bernie Sanders mém Mondolosított verzióban.

Gyertek velünk utazni a világ körül instagramon, és kövessetek minket Facebookon is napi hírekért és előadásokért utazás és fenntarthatóság témában!

A honlapon található fotókat szerzői jog védi, azok letöltése, felhasználása engedélyköteles. Engedéllyel kapcsolatban az info@mondolo.hu címre, vagy a facebook oldalunkon várjuk a megkereséseket.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük